Mentaalivalmennus

Oletko muutosvalmis?
Haluatko linjautua oman unelmaelämäsi kanssa?
Oletko kulkemassa kohti omaa voimaasi?
Kaipaako terveyttä ja hyvinvointia?
Haluatko tasapainoa tunne-elämääsi?
Kaipaavatko ajatusmallisi ja uskomuksesi päivitystä?
Haluatko oppia ohjautumaan enemmän sisältä kuin ulkoa käsin?
Kaipaatko enemmän iloa, tyytyväisyyttä, seesteisyyttä ja onnellisuutta?
 
Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, valmennuksesta voi olla sinulle apua ja olen ilomielin tukenasi. 
 

Aloitin syksyllä 2021 opiskelun mentaalivamentajaksi Happy Lifestylessa (HALI) ja valmistun syksyllä 2022. Olen suorittanut opintoihin kuuluvan harjoittelujakson maaliskuussa 2022 ja nyt teen valmennustyötä oppilashinnoin. Opintoihin sisältyy valmennusprosessin opiskelun lisäksi meditaatio-/rentoutusohjaajan koulutus, NLP-koulutusta sekä psykologin/psykoterapeutin tunnekoulutus.  HLF meditaatio-/ rentoutusohjaajaksi kouluttauduin syksyllä 2020. 

Mentaalivalmennus/ henkinen valmennus on elämääsi eteenpäin kuljettava ohjausmuoto. Valmentajanasi tuen sinua elämän haastekohdissasi eteenpäin, kohti itse määrittelemiäsi tavotteita ja oman näköistä elämääsi. Valmennuksella halutaan saada aikaan pysyviä muutoksia ja ohjata ongelmakeskeisyydestä ratkaisukeskeisyyteen. Ohjaan sinua erilaisten kysymyksien ja tehtävien avuilla löytämään sisältäsi vastaukset ja ratkaisut. 

Nykyään ihmiset kaipaavat elämäänsä merkityksen tunnetta ja täten henkiselle valmennukselle on tarvetta. Henkinen valmennus voi tuoda elämään selkeyttä ja erilaisten harjoitusten tukemana asiat voivat lähteä rullaamaan eteenpäin. Valmentaja on kanssakulkijasi silloin, kun toivot elämääsi muutosta ja haluat ottaa askeleita oman näköisen elämäsi toteuttamisessa ja tarvitset siihen apua. Valmennus voi herättää erilaisia tunteita laidasta laitaan ja se voi viedä pohdiskelun välillä melko syviinkin vesiin. Näistä hetkistä kuitenkin voi muutos lähteä kumpuamaan.

Valmennus ei ole terapiaa, mutta se voi olla silti hyvinkin terapeuttista. Jokainen harjoitusasiakkaani on siirtynyt jossain vaiheessa tulostavotteista kohti omaa sisäistä maailmaansa ja alkanut työstämään sitä. Ja pysyvä muutos usein vaatiikin juuri tätä. Vaikka valmennus on hieman asiakasta haastavaa ja eteenpäin työntävää, tämä tapahtuu kuitenkin lempeästi askel askeleelta, jokaisen omassa tahdissa.

Valmennus alkaa noin 15 min kestävällä, maksuttomalla alkukartoituksella. Tämä keskustelu käydään puhelimitse. Alkukartoitus ei velvoita sinua jatkamaan maksullisiin valmennuksiin, joten tule rohkeasti kokeilemaan. Varsinaiset valmennuskeskustelut, jotka kestävät noin 60 min, käydään joko puhelimitse tai vastaanotollani Kivenlahdessa. 

Tänään on loppuelämäsi ensimmäinen päivä, joten eiköhän aloiteta matka kohti aidointa sinua ja oman näköistä elämääsi.

Ota yhteyttä: 0440454465 tai osteopatiaagile@gmail.com ja sovitaan keskusteluaika! :)

 

Asiakaspalautteet:

"Elämä tuntui olevan vahvasti pysähdyksissä ja kaipasin ulkopuolisen näkövinkkeliä...Valmentajan kanssa käydyt keskustelut auttoivat jäsentämään omia toiveita, tarttumaan eteen tuleviin mahdollisuuksiin ja toteuttamaan asioita konkreettisesti. Keskustelut olivat erittäin kokonaisvaltaisia, Sarin kanssa on helppo puhua kaikesta haasteesta mitä elämän eri osa-alueilla on, joten valmennus levisi kattamaan henk koht asioista työhön - sen hetkisen elämäntilanteen valmennukseksi...Valmennus antoi varmasti tervettä buustia ja sai asioita tapahtumaan. Valmennusprosessi oli sopivan syväluotaava ja kannustava ja pepalle potkintaakin oli hyvällä huumorilla.

Koin valmennuksen hyödylliseksi. Sarin rehellinen peilaava ote sopi minulle hyvin. Luulen, että osa muutoksista olisi varmasti tapahtunut ilman valmennustakin, mutta valmennuksen aikana asiat tuli selkeämmin tiedostettua. Sarin tsemppaava ja sympaattinen olemus on ihanaa ja voimaannuttavaa! You rock!!!"

 

"Valmennuksesta on aina hyötyä, kun saa toisen ihmisen kysymään itseltä kysymyksiä, joita ei itse osaa itseltään kysyä. Saa asetettua ohjatusti tavoitteita ja mietittyä asioita yhdessä toisen ihmisen kanssa. Valmennuksessa erityisen hyvää oli Sarin myönteinen olemus ja luotettavuus. Koin kiitollisuutta, että pääsin harjoitusvalmennettavaksi :) Koin oivalluksia ja mielen selkiytymistä, joista tunsin tyytyväisyyttä, iloa ja uteliaisuutta.
Sari osasi hienosti valmentaa käyttäen sekä harjoituksia että kysymyksiä. Hänellä oli hyvät muistiinpanot ja punainen lanka hyppysissä. Sarin ote on inhimillinen ja rento ja hänen valmennettavanaan on miellyttävää olla."

 

"Kaipasin hetkeä, jolloin olen vain minä ja minun ajatukseni, kaipasin eteenpäin tuuppaavaa/johdattavaa energiaa. Kaipasin henkiseen hyvinvointiini kohennusta. Valmennusprosessin aikana koen, että pääsin tavoitteeseen, joka alussa tuntui jopa kaukaiselta, enkä uskonut sen olevan mahdollinen. Koen, että tulin täysin ymmärretyksi.

Valmennuksessa erityisen hyvää oli se, että se oli rauhallista, rentoa, ei puskevaa eikä suorituskeskeistä.Valmennus herätti monenlaisia tunteita, usein olin hyvin hämmentynyt keskustelun jälkeen, hämmentynyt niistä asioista jotka pintaan olikin nousseet. Koin valmennuksen turvallisena, rauhaullisena juuri minun tahtiini etenevänä. Valmentaja mahdollisti minulel hetken pysähtyä itseni äärelle, kulki rinnalla ja peilasi kuulemaansa.​ Koin valmennuksen hyödylliseksi ja oli ihana, kun joku oli minua varten."

Powered by Aava 3