Sari Juva

Terveydeksi!

Olen äiti, vaimo, koiranomistaja, osteopaatti, mentaalivalmentaja, rentoutus-/meditaatio-ohjaaja, yin-joogaohjaaja, laulaja, luonnonlapsi, lukutoukka, ikuinen opiskelija, syvällinen pohdiskelija ja omia unelmien polkujani kulkeva, uudistuksen haluinen nainen. Aiemmalta koulutukseltani ja ammatiltani olen Bioanalyytikko (AMK) ja koulutettu hieroja. 

Sydämeni ohjasi minut opiskelemaan osteopatiaa Osteopatiakoulu Atlaksen nelivuotisessa koulutuksessa ja tiesin heti ensimmäisestä kurssista alkaen tehneeni oikean uravalinnan! Osteopatiassa minua kiehtoo sen monipuolisuus ja kokonaisvaltainen lähestyminen yksilön terveyteen. Missioni on auttaa naisia ja lapsia kohti terveempää ja onnellisempaa elämää.

Osteopaattina otan sinut huomioon kokonaisvaltaisesti yksilönä ja räätälöin hoitotapani juuri sinulle sopivaksi. Tapani hoitaa on lempeä, kehoa kuunteleva ja terveyttä kohti suostutteleva. Hoidan kehoasi eri tavoin kevyesti liikuttelemalla ja/ tai käsiäni lähes paikallaan pitäen jännittyneellä alueella, jolloin keho lähtee itse työstämään jännityksiä ja epätasapainotiloja käsieni tukiessa prosessia. En hoida koskaan kivun kautta, koska se aiheuttaa kehoon vain lisää kipua ja jännitystä. Keho on sielun koti, joten siitä kannattaa pitää hyvää huolta ja tätä ajatusta vaalien kohtaan ja hoidan sinua.

Viime vuosina olen opiskellut ahkerasti uudenlaisia hyvinvoinnin työkaluja. Tämän matkan aloitin heti osteopatiaopintojen jälkeen lukemalla paljon buddhalaisen filosofian kirjallisuutta. Tämä laajeni pian kaikenlaiseen hyvinvointikirjallisuuteen ja lopulta päädyin buddhalaisen meditaatioretriinin kautta erilaisiin ammatillisiin koulutuksiin. Siitä lähti opiskeluni Happy Lifestylessa, jossa olen valmistunut rentoutus- meditaatio-ohjaajaksi, yin-joogaohjaajaksi sekä mentaalivalmentajaksi. Tämän ansiosta olen saanut suurta runsautta omaan elämääni sekä työnkuvaani hyvinvoinnin parissa. Tärkein opettajani on oma elämäni ja syväluotaava tutkimusmatka itseeni, jonka varrella on tullut purettua kaikenlaista sisäistä sontaa sekä avauduttua uudelle elämällä ja kiitollisuudelle heart. Kun on itse käynyt läpi vaikeita tilanteita ja elämänvaiheita ja oppinut niistä joka kerta suuntaamaan kohti omaa voimaa, iloa ja rakkautta, on helpompi auttaa tässä myös muita. Valmentajana minut on koettu rennoksi ja helposti lähestyttäväksi. Minulle on helppo avautua luottamuksella kiperissäkin asioissa ja hankalissa tunteissa. Olen tässä ja läsnä sinua varten. heart

Minua inspiroi työssäni kun saan olla mukanasi muutoksessa kohti omaa voimaasi sekä elämässäsi läsnäolevampaa ja kehotietoisempaa olemista. On myös mielenkiintoista ja hienoa havaita erilaisten työmenetelmien kautta kehon ja mielen vahva yhteys, ja kuinka purkamalla kehollisia jännitteitä myös tunteet pääsevät virtaamaan vapaammin tai kuinka myös mieli rauhoittuu kehon rentoutuessa. Asia toimii myös toisin päin, mielen "lukkoja" avaamalla ja hankalista tunteista puhuminen vapauttaa kehossa olevaa jännitystä. Ihmiskeho, -mieli ja -sielu ovat minulle niin syviä ja mielenkiintoisia asioita, että koen niiden parissa työskentelyn elämäntehtäväkseni, niin sisäisesti kuin osaamistani muille jakaen.

Koen olevani ikuinen opiskelija, joten en tule olemaan työssäni ja tässä elämässä koskaan valmis. Uuden opiskelu vie minut helposti mennessään, oli kyse sitten osteopatian jatkokursseista ja kirjallisuudesta tai jostain ihan muusta. Opin myös työni kautta aina jotain uutta jokaisen asiakkaan ja hoidon myötä, joten kaunis kiitos jokaiselle asiakkaalleni, kun saan tehdä tätä työtä.

Hoidan osteopatian avulla kaikenikäisiä ihmisiä vastasyntyneestä vauvasta alkaen. Osaamisalaani ovat ertiyisesti naiset, lapset ja raskaana olevat sekä synnyttäneet. Hoidoissani käy paljon vastasyntyneitä. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni jokainen, joka haluaa voida paremmin!

heartRakkaudella: Sari smiley

Koulutukseni:

 • Bioanalyytikko (AMK) 2005    
 • Koulutettu hieroja (Espoon Hierojakoulu) 2014
 • Osteopaatti DO. (Osteopatiakoulu Atlas) 2018
 • Rentoutus/meditaatio-ohjaaja (HLF) 2020
 • Mentaalivalmentaja (HLF) 2022
 • Yin-joogaohjaaja (HLF) 2022

Tärkeimmät kurssini:

 • Raskausajan hieronta (Organic Spirit) 2015
 • Vauvahieronta (Organic Spirit) 2015
 • Koiraosteopatia (Stuart McGregor) 2016
 • Viskeraalinen osteopatia (Jean Pierre Barral) 2018
 • Koirien kraniaaliosteopatia 1. (Jennifer Latchford) 2018 
 • Koirien kraniaaliosteopatia 2. (Jennifer Latchford) 2019
 • Lasten osteopatia 1. (Kivistö & Maijala) 2019
 • Children´s osteopathy and general practice (Giles Cleghorn) 2019
 • Aivohermot (Mikkilä & Torvinen) 2020
 • Naisten ja raskausajan osteopatia (Osteopaattiliitto) 2022
 • Purentalihashoito ja leukanivel & Hengityksen merkitys hyvinvoinnissamme (Kirsi Vaalio) 2022

 

Powered by Aava 3