Mentaalivalmennus

 

Hei sinä, muutosvalmis nainen! Ihanaa kun olet siinä✨❣️ Koska löysit sivuni, olet ehkä halukas ylittämään jonkin kynnyksen elämässäsi ja jonkinlainen muutos kutsuu sinua? Kaipaat vanhasta irtipäästämistä ja jokin uusi ihana odottaa syntymistä. Ehkä jokin vielä pidättelee sinua tai tuntuu, että tarvitsisit eteenpäin työntäviä tuulia ja hieman apua. Tai ehkä kaipaat arkeesi tasapainoa, keveyden ja rentouden tunnetta. Valmennuspalveluni ovat juuri sinua varten. heart Autan sinua valmennuksellisin ja kehollisin keinoin voimaantumaan ja linjautumaan oman unelmaelämäsi kanssa. Olen osteopaatti, valmentaja, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja sekä yin-joogaohjaaja ja käytän kaikkea mahdollista osaamistani ja elämänkokemustani sinun hyväksesi. Osaamisalaani ovat erityisesti äidit ja synnytykseen valmistautuvat naiset, kehon ja mielen hyvinvointi, tunteet, sukupolvien yli kulkevat ja kollektiiviset traumat.

Valmennuksen teemoja:

 • Elämän muutos
 • Synnytys ja äitiys
 • Itsensä kehittäminen
 • Unelmat
 • Oma voima
 • Henkisyys
 • Terveys- ja hyvinvointi
 • Tunteet
 • Uskomukset ja ajatukset
 • Kehotietoisuus
 • Voimaantuminen
 • Onnellisuus, ilo ja rakkaus
 • Yhteys sisimpään
Kokeile rohkeasti valmennusta. Olen ilomielin tukenasi. 
 

Mentaalivalmennus/ henkinen valmennus on elämääsi eteenpäin kuljettava ohjausmuoto. Valmentajanasi tuen sinua elämän haastekohdissasi, autan tavoitteidesi määrittämisessä ja ohjaan kohti unelmaelämääsi. Valmennuksella halutaan saada aikaan pysyviä muutoksia ja ohjata ongelmakeskeisyydestä ratkaisukeskeisyyteen. Ohjaan sinua erilaisten kysymysten ja tehtävien avulla löytämään sisältäsi vastaukset ja ratkaisut. Kaikki valmius, tieto ja ratkaisut löytyvät sinusta itsestäsi. Meidän on vain kaivettava ne esiin. 

Valmennus tuo elämään selkeyttä ja merkityksellisyyden tunnetta. Olen kanssakulkijasi, kun haluat ottaa askeleita oman näköisen elämäsi toteuttamisessa ja haluat kulkea kohti unelmiasi. Valmennus voi herättää erilaisia tunteita laidasta laitaan ja se voi viedä pohdiskelun välillä melko syviinkin vesiin. Näistä hetkistä kuitenkin voi muutos lähteä kumpuamaan ja pääset lopulta kulkemaan kohti omaa voimaasi.

Valmennus ei ole terapiaa, mutta se voi olla silti hyvinkin terapeuttista. Jokainen harjoitusasiakkaani on siirtynyt jossain vaiheessa tulostavotteista kohti omaa sisäistä maailmaansa ja alkanut työstämään sitä. Ja pysyvä muutos usein vaatiikin juuri tätä. Vaikka valmennus on hieman asiakasta haastavaa ja eteenpäin työntävää, tämä tapahtuu kuitenkin lempeästi askel askeleelta, jokaisen omassa tahdissa.

Yhdistän valmennuskeskusteluun meditaatiota, mielikuvaharjoituksia ja kehollisia menetelmiä, kuten rentoutusta ja Jin-joogaa. Vastaanotollani on mahdollisuus myös kehon jännitteitä ja rajoitteita vapauttavaan hoitoon valmennuksen yhteydessä.

Valmennus alkaa noin 15 min kestävällä, maksuttomalla keskustelulla. Tämä keskustelu käydään puhelimitse ja sen aikana voimme pohtia, kuinka voin auttaa sinua. Aloituskeskustelu ei velvoita sinua jatkamaan maksullisiin valmennuksiin, joten tule rohkeasti kokeilemaan. Varsinaiset valmennuskeskustelut, jotka kestävät noin 60 min, käydään joko puhelimitse, videopuhelulla tai vastaanotollani Kivenlahdessa. 

Tänään on loppuelämäsi ensimmäinen päivä, joten eiköhän aloiteta matka kohti aidointa sinua ja oman näköistä elämääsi.

Ota yhteyttä: 0440454465 tai osteopatiaagile@gmail.com ja sovitaan keskusteluaika! :)

 

Lämmöllä, Sari Juva

 

Asiakaspalautteet:

"Elämä tuntui olevan vahvasti pysähdyksissä ja kaipasin ulkopuolisen näkövinkkeliä...Valmentajan kanssa käydyt keskustelut auttoivat jäsentämään omia toiveita, tarttumaan eteen tuleviin mahdollisuuksiin ja toteuttamaan asioita konkreettisesti. Keskustelut olivat erittäin kokonaisvaltaisia, Sarin kanssa on helppo puhua kaikesta haasteesta mitä elämän eri osa-alueilla on, joten valmennus levisi kattamaan henk koht asioista työhön - sen hetkisen elämäntilanteen valmennukseksi...Valmennus antoi varmasti tervettä buustia ja sai asioita tapahtumaan. Valmennusprosessi oli sopivan syväluotaava ja kannustava ja pepalle potkintaakin oli hyvällä huumorilla.

Koin valmennuksen hyödylliseksi. Sarin rehellinen peilaava ote sopi minulle hyvin. Luulen, että osa muutoksista olisi varmasti tapahtunut ilman valmennustakin, mutta valmennuksen aikana asiat tuli selkeämmin tiedostettua. Sarin tsemppaava ja sympaattinen olemus on ihanaa ja voimaannuttavaa! You rock!!!"

 

"Valmennuksesta on aina hyötyä, kun saa toisen ihmisen kysymään itseltä kysymyksiä, joita ei itse osaa itseltään kysyä. Saa asetettua ohjatusti tavoitteita ja mietittyä asioita yhdessä toisen ihmisen kanssa. Valmennuksessa erityisen hyvää oli Sarin myönteinen olemus ja luotettavuus. Koin kiitollisuutta, että pääsin harjoitusvalmennettavaksi :) Koin oivalluksia ja mielen selkiytymistä, joista tunsin tyytyväisyyttä, iloa ja uteliaisuutta.
Sari osasi hienosti valmentaa käyttäen sekä harjoituksia että kysymyksiä. Hänellä oli hyvät muistiinpanot ja punainen lanka hyppysissä. Sarin ote on inhimillinen ja rento ja hänen valmennettavanaan on miellyttävää olla."

 

"Kaipasin hetkeä, jolloin olen vain minä ja minun ajatukseni, kaipasin eteenpäin tuuppaavaa/johdattavaa energiaa. Kaipasin henkiseen hyvinvointiini kohennusta. Valmennusprosessin aikana koen, että pääsin tavoitteeseen, joka alussa tuntui jopa kaukaiselta, enkä uskonut sen olevan mahdollinen. Koen, että tulin täysin ymmärretyksi.

Valmennuksessa erityisen hyvää oli se, että se oli rauhallista, rentoa, ei puskevaa eikä suorituskeskeistä.Valmennus herätti monenlaisia tunteita, usein olin hyvin hämmentynyt keskustelun jälkeen, hämmentynyt niistä asioista jotka pintaan olikin nousseet. Koin valmennuksen turvallisena, rauhaullisena juuri minun tahtiini etenevänä. Valmentaja mahdollisti minulel hetken pysähtyä itseni äärelle, kulki rinnalla ja peilasi kuulemaansa.​ Koin valmennuksen hyödylliseksi ja oli ihana, kun joku oli minua varten."

Powered by Aava 3