Osteo PLUS

  • Ensikäynti
  • Tarve tulla kuulluksi
  • Kehää kiertävät ajatukset
  • Emotionaalinen stressi
  • Mentaaliset jännitteet
  • Keholliset jännitteet

OsteoPLUS on palvelu, joka on normaalia 45 min osteopatia-aikaa pidempi. Palvelu on kestoltaan 1h 15 min ja se on tarkoitettu asiakkaalle, joka rakastaa kiireettömyyttä ja kaipaa osteopaattisen hoidon ohella enemmän keskusteluaikaa kanssani. OsteoPLUS sopii hyvin myös ensimmäistä kertaa hoitoon tulevalle, jolloin meille jää enemmän aikaa tilanteesi alkukartoitukseen ja toisaalta alkuhaastattelu, joka on ensimmäisellä käynnillä aina hieman pidempi, ei ole ajallisesti pois osteopaattisesta hoidosta. Monesti hoitoajat meinaavat venähtää, koska asiakkaalla on mielessään purettavia ja työstettäviä asioita ja valmentajana mulla on kapasiteettia olla avuksi. Olen huomannut, että ihmisillä on sydämellään paljon asioita, jotka kaipaavat tulla kuulluksi ja nähdyksi, joten siksi kehitin tämän uuden palvelun. Pystyn auttamaan sinua osteopatian lisäksi valmennuksellisin keinoin ja läsnäolo-, tunne- ja vuorovaikutus taidoillaini.

OsteoPLUS sopii sinulle hyvin, mikäli koet, että kehollisten jännitteidesi taustalla on paljon mentaalisia juttuja, stressiä, tunnetaakkoja, traumoja tai muita mielen ja sielun kiemuroita. Ja voin kertoa, että näin on aina, koska keho ja mieli ovat yhtä. Hoidossa on mahdollista yhdistää vapaata keskustelua, valmennusta, meditaatiota, tai muita kehon ja mielen harjotteita, kuten yin-joogaa ja rentoutusta, hengitystekniikkaa. Vaihtoehdot ovat laajat. Pääasia on, että koet tulleesi kuulluksi ja rauhassa hoidetuksi. Keskusteluun tai harjoitteisiin käytetään noin puolet ajasta ja loppu aika jää kehon hoidolle. Osteopaattiseen hoitoon käytetään max. 45 min aikaa. 

Palvelu sopii erinomaisesti esimerkiksi synnytykseen valmistautuvalle äidille. Opettelemme monesti raskaana olevien kanssa omaa kehonhuoltoa, hengitystekniikkaa, rentoutumista ja puramme synnytykseen liittyviä mielen rajotteita. Käytän valmentajan ja tsempparin taitojani synnytyspelkoihin ja jännitykseen. Monesti synnyttäjän pahin este on oma mieli. Myös äitiys on asia, joka voi tarvita työstöä ennen ja jälkeen synnytyksen. Periaatteessa mikä tahansa kehollinen ongelma tai stressitila voi lähteä osteopaattisen hoidon ohella työstymään mielen rajoitteita purkamalla ja ihan sillä, että joku on hetken vain sinua varten. 

Mikäli varaat kyseisen palvelun, kerrothan ystävällisesti hieman lisätiedoissa tai erillisellä meilillä, mihin asioihin kaipailet apujani. 

Powered by Aava 3