Naisfiilis-piiri

Kaipaatko syvempää yhteyttä itseesi ja tunteisiisi? Kaipaatko tulla nähdyksi ja kuulluksi? Kaipaatko yhteyden ja sisarellisuuden tunnetta muiden naisten kanssa? Haluatko päivittää uskomuksiasi ja rauhoittaa kehää kiertäviä ajatuksia? Uskotko, että voisit saada apua henkisestä valmennuksesta? Kaipaatko arjen keskelle lempeää rauhoittumishetkeä yhdessä muiden naisten kanssa? Haluatko lisätä läsnäolo- ja rauhoittumistaitojasi? Kaipaatko stressin lievitystä arkeesi? Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä tai edes epävarman ehkä, voisi naistenpiiri olla sinun juttusi. Nainen: Tervetuloa voimaantumaan yhdessä muiden kanssa!

Järjestän Naisfiilis-piirejä, joissa yhdistän meditaatioharjoittelun, rentoutumisen, kehollisen harjoittelun, mentaalivalmennuksen sekä naistenpiiritoiminnan. Kokoonnumme kannattelevassa ja rakkaudellisessa ilmapiirissä jakamaan syvimpiä toiveitamme ja tuntojamme. Uskon, että meillä naisilla on syvä tarve sisarellisuuteen ja aitoon yhteyden tunteeseen. Piireissä jakaminen on aina vapaaehtoista ja luottamuksellista. 

Ilmoitan tulevista naistenpiireistä FB-sivustollani. Mikäli piiritoiminta kuulostaa sinusta kutsuvalta ja haluaisit, että järjestän naistenpiirin esim. ystäväporukallesi, älä epäröi olla yhteydessä: osteopatiaagile@gmail.com/ 0440454465

Powered by Aava 3