Blogi

Sari Juva - Agile mind, body & soul

Käsittelen blogissani osteopatiaan, keholliseen, psyykkiseen ja henkiseen hyvinvointiin liittyviä aiheita tai mitä mieleeni sattuu juolahtamaan. smileyVoit lukea artikkeleitani klikkaamalla sydänlinkkiä tai alla olevia kuvakkeita. 

30.8.2022 Rakkauden arvoinen - Sun supervoima, erityisyys ja lahja on se, että olet juurikin sinä! Sinua ei tarvitse muuttaa, mutta voit muuttaa uskomuksiasi, kuten sen, että et riitä tai ole rakastettava.

19.7.2022 Usko unelmiisi - Luota ja usko ihan höperön tai lapsen lailla. Lähetä universumille sun hulluimmat toiveesi, jotka eivät ole oikeasti mitenkään hulluja.

 

18.7.2022 Naisfiilis syntyy - Tällä hetkellä kesälomailen vielä osteopaatin työstäni, mutta kuten vauvakaan ei kysy naiselta sopivaa synnytyshetkeä, ei Naisfiilis-sivustojen ja aputoiminimen syntyminen voinut odottaa loman loppumista.

23.6.2022 Hyvät ja pahati ihmiset ja elämä - Nyt kun olen lukenut Tommy Hellstenin kirjan, Enää en pelkää, en oikeastaan enää usko hyviin ja pahoihin ihmisiin. Tai en ole oikeastaan koskaan edes uskonutkaan, mutta kirja jotenkin kirkasti mielessäni asian. Uskon että hyvä ja paha vain toteutuvat meidän ihmisten kautta. Kuten Hellsten kirjassaan sanoi, aidosti hyvää tekevä ihminen ei edes tiedosta tekevänsä hyvää.

9.6.2022 Elämän vaikeudet ja käännekohdat -  Oman tarinan kirjoittaminen: Elämä on jatkuvaa uusiutumista ja mikään ei ole varmaa paitsi muutos. Mulle tapahtui juuri jotain, jossa tuli seinä vastaan ja tarvittiin muutosta. Unelmien suurus ja tärkeys mitattiin uudestaan ja jouduin miettimään, mihin suuntaan haluan kulkea elämässäni. Tämä on ollut merkityksellinen ja kiintoisa hetki.

1.6.2022 Halutko totuuden? No handlaatko totuuden: "Kävelin tuossa kotiinpäin poikani kevätesityksestä ja tämä legendaarinen klippi tuli mulle mieleen. Mua alkoi naurattaa, se miten absurdilla tavalla elämä tekee käänteitä. Monesti me ihmiset elämme erilaisten naamioiden takana ja kun naamiot riisutaan, tapahtuu jänniä asioita. Haluamme olla kilttejä, jotta toinen hyväksyy. Jos näyttäisin oman tahtoni ja vihani, kelpaanko?"

6.4.2022 Blogi syntyy: Minä & Agile"Kehollisuus, ihmismieli, henkisyys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä kaikkien näiden asioiden keskinäinen yhteys ovat minua inspiroivia asioita ja niiden opiskelu on muodostunut polukseni. Osteopaattina ja valmentajana pääsen toteuttamaan saamiani oppeja suoraan asiakaskontakteissani ja välittämään tietoani ja osaamistani myös muille."

Powered by Aava 3