Tue pienyrittäjyyttä:

OSTAMALLA LAHJAKORTTI TÄSTÄ LINKISTÄ

Seuraa ja tykkää Osteopatia Agilesta instagramissa ja facebookissa. Pieni teko, mutta iso apu yrityksen näkyvyydelle. Kiitos!

Hyvä asiakkaani. Osteopatia Agile on toistaiseksi, ainakin 13.4 asti suljettu koronaepidemian vuoksi. Lahjakortit ovat poikkeuksellisesti voimassa ainakin 1.6.2021 asti. Mikäli tarvitset neuvoa tai apua akuuttiin kiputilaan, minut tavoittaa numerosta 044 0454465 tai sähköpostista juvasari@gmail.com.

Lämpimin terveisin, Sari Juva

Raskausajan osteopatia

Raskausaikana ja synnytyksen jälkeen on hyvä käydä osteopaatin vastaanotolla, koska äidin keho altistuu monenlaiselle kuormitukselle. Osteopatian avulla voidaan lievittää raskausajan vaivoja, kuten selkäkipua, turvotusta, hengitysvaikeuksia, liitoskipuja tai muita epämiellyttäviä tuntemuksia. Minimoimalla odottavan äidin kehon jännitys- ja epätasapinotilat, varmistetaan pienokaiselle paras mahdollinen kehitysympäristö. Äidin kehoa voidaan valmistaa synnytykseen sekä auttaa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä. Esimerkiksi lantion alueen jumit ja epätasapaino voivat vaikeuttaa synnytystä. Rento lantio ja lonkankoukistaja sekä hyvin toimiva hengitys puolestaan helpottavat raskautta ja synnytystä. Mekaanisten jännitysten hoitamisen lisäksi osteopatian avulla voidaan auttaa jännittynyttä hermostoa rentoutumaan, jolloin kehon mielihyvähormonit sekä raskauden loppupuolella oksitosiini voidaan saada virtaamaan.

VARAA AIKA

Powered by Aava 3